Snel je rijbewijs halen? Start met rijlessen Eindhoven bij Rijschool Vrancken

Rijschool Vrancken is al jaren gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk rijlessen in Eindhoven en omgeving. Sinds de 7 jaar dat de BOVAG-rijschool actief is, zijn er al honderden leerlingen bij Rijschool Vrancken geslaagd. Wil jij ook snel je rijbewijs halen? Start dan direct met lessen.

Plan een eerste proefles

Voor je start met rijlessen bij Rijschool Vrancken, plan je eerst een proefles in. Tijdens de proefles kun je kijken of je het prettig vindt om bij Rijschool Vrancken te rijden en wordt er bovendien gekeken wat jouw niveau is. Na de proefles wordt de volgende rijles ingepland en wordt er een planning gemaakt, zodat je weet waar je aan toe bent als je start met rijlessen bij autorijschool-vrancken.nl.

Rijles in Stappen
Rijschool Vrancken werkt met de methode van Rijles in Stappen (RIS). Deze methode bestaat uit vier stappen, die je stuk voor stuk doorloopt om jouw rijbewijs te halen. Je leert dus niet alles in één keer, maar begint rustig aan en bouwt de rijlessen steeds verder op. Uit onderzoek is gebleken dat de methode van Rijles in Stappen niet alleen minder stressvol is voor de leerling, maar ook voor een hoger slagingspercentage zorgt dan een standaard methode voor rijles. Vind je het prettig om diverse duidelijke stappen te doorlopen tijdens de rijles en ben je klaar om je aan te sluiten bij de grote groep geslaagden van Rijschool Vrancken? Schrijf je dan direct in voor een proefles.